Vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Troldespirerne!

Når barnet starter i vuggestuen bliver I tilknyttet en primær voksen, som er den, der har den første tætte kontakt til familien. Det er denne primær person, der har den første samtale, som finder sted efter 3 mdr.

Vi er én vuggestue, men deler os i to grupper om formiddagen. Vi har to rum som vi udnytter ,og vi spiser hver for sig både om formiddagen og til middag.

I situationer hvor vi er færre personaler eller børn, vil vi være sammen i en gruppe. Dette vil vi også være i ferieperioderne.

Om fredagen er vi samlet i en gruppe.

Når barnet starter hos Troldespirerne, vil der være en indkøringsperiode som vi forestiller os kan se sådan ud:

  1. I uge 1 er barnet sammen med forældrene og spiser frokost her.
  2. I uge2 bliver barnet lidt længere og prøver at starte op med at sove. På Tabulex kan følges om barnet sover. Vi kan evt. ringe de første dage, når barnet vågner.

Vi forventer at barnet er i vuggestuen senest kl. 9.00, da det er her dagens aktiviteter går i gang. Hvis barnet afleveres efter kl. 9.00 kan vi være ude af huset, og barnet må afleveres til andre end vuggestuens faste personale, evt. i børnehaven.

Vuggestuen i Troldebo modtager ikke syge børn. Ved sygdom bedes I ringe og meddele os hvad barnet fejler. Det er ikke nødvendigt at ringe hver dag ved sygdom, og vi forventer at barnet har haft en dag hjemme, hvor det har været friskt og feberfrit, inden det kommer tilbage til vuggestuen. Hvis vi vurderer i vuggestuen, at barnet ikke kan følge hverdagen i vuggestuen og viser tegn på at være syg, ringer vi efter forældrene.

Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til syge børn.

Det er også vigtigt at vi får besked, også hvis barnet holder fri.

Vuggestuen følger Troldebos kostpolitik.

Så et lille hjertesuk. Vi vil gerne have navn i ALT, da det er nemmere for os at lægge tingene på rette plads. 

Øvrige informationer om dagligdagen i vuggestuen vil I få på et besøg inden jeres barn starter i Troldebos vuggestue, Troldespirerne.

Velkommen.