Her bor vi

Vi er en integreret institution,

så det betyder, at vi har store og små børn i hele huset. De mindste har en vuggestuegruppe, men er samtidig med sammen med de andre børn i løbet af dagen. Om morgenen er vi alle sammen i køkkenet, og vi lukker også altid institutionen sammen store og små.

I aktiviteter kan de største vuggestuebørn også være med sammen med de større børn, så de får en god start i børnehaven. Vi kalder det brobygning.

Legepladsens indretning

har stor betydning for, hvad vi kan lave sammen med børnene, og hvad børnene selv kan blive inspireret til at foretage sig, så derfor skal der indrettes flere forskellige ”rum” hvor børnene kan fordybe sig i forskellige aktiviteter. Dette betyder også, at de voksne har beskæftigelse, for det at holde for eksempel drivhus og have kræver voksnes arbejdsindsats og her kan vi være vigtige rollemodeller.

Vi bor meget tæt på Korsør Lystskov,

og det er en helt særlig skov, hvor vi kan færdes også uden for stierne, så vi kan sammen med børnene finde nogle helt særlige steder at være. Der er jo meget forskel på, om vi er under de store træer på Troldehøj, i skovtykningen eller på sporjagt i den tætte granskov.