Nyhedsbrev Troldebo august 2019

Tiden flyver afsted og vi er i gang igen

Tiden flyver afsted, og vi skal nu snart til at starte op igen efter ferietiden. Vi er dog lige nogle enkelte, som stadig har lidt ferie, der skal afvikles. 

Vi har haft en dejlig sommertid, hvor vi har været sammen alle i hele huset igennem hele dagen. Det er skønt på den måde at kunne gøre lidt forskel på den almindelig hverdag og ferietiden. Det er klart at varmen har givet lidt udfordringer, men skoven er dejlig sval, og så har vi da også været på stranden en enkelt dag. 

Vi vil selvfølgelig fortsætte vores ture i skoven, men vi kan bare ikke gøre det på samme måde, når vi er her alle sammen. Elliot og Isabella er i gang med at lave kunst i skoven, de maler med melfarve, som bare regner af når regnen kommer. Vi har kunst i naturen som overskrift på vores nye handleplan for de grønne spirer. 

Det betyder meget for børnene, at de kan udtrykke sig gennem mange forskellige udtryksformer. 

Vi har nu også sagt farvel til alle førskolebørnene, som vi ønsker det bedste for nu, hvor de skal i skole. Fra uge 33 (12/8) skal børnene starte i de nye grupper, som vi har informeret om inden sommerferien.

Den eneste nye rettelse er at Elliot og Kaj starter i Troldeungerne med Lisette i stedet for de små sommerfugle.

I de små sommerfugle starter en ny dreng på 4 år (Johan). 

Vi ved, at Maria og Tina er ved at blive klar igen, det hører i nærmere om, og alt tegner til, at det bliver inden så længe.

Nanna vil fortsat være her indtil Maria er på fuld tid igen. Pernille fortsætter og skal vikariere primært for Tina.

Kirsten er nu så heldig, at kunne få opereret en ny hofte ind den 18/9. Vi regner med, at vi kan få det hele til at gå op, så vi ikke skal flytte yderligere på de voksne i grupperne. 

Vigtige datoer/begivenheder

Forældremøde: tirsdag den 17. september. 

Græskarfest: fredag den 25. oktober 

Juletræsfest: fredag den 29. november

Mange hilsner fra os alle