Nyhedsbrev november 2019

Vi går vinteren og julen i møde

Tiden går hurtigt, der sker meget. Det er ikke første gang, jeg skriver det, men det er lige rigtigt hver gang. Vi går igen mod den kolde tid og efter en helt fantastisk lygtefest, er det så julefesten, der står for døren. 

Nu er det jo ikke kun fest det hele, det er det daglige engagement fra personale, børn og forældre, der skal drive det hele i hverdagen, og når der så sker forandringer, forsøger vi at løse opgaver på bedste vis alligevel. 

Personale

Lige nu ved I, at Stina har fået nyt arbejde, det betyder selvfølgelig forandring for os alle og især hos havetroldene, hvor Dorte nu får ny kollega.

Stina har betydet rigtig meget for Troldebo i de 6 år, hun har været ansat her, og været med til at føre Troldebo, derhen hvor Troldebo er nu. Det betyder ikke at det hele nu står stille, vi fortsætter den gode udvikling, der er i gang og glæder os til at byde velkommen til Birgit Rævsager, der er ansat som pædagog i Stinas stilling. 

Vi (ansættelses udvalget) er overbevist om at Birgit Rævsager, er den helt rigtige til at være her, bidrage med de ting, hun står for og være en ny voksen, der skaber tryghed nærvær med jeres børn. 

I perioden nu i november indtil Birgit R. kan ansættes vil Birgit Johansen og Liv være tilknyttet Havetroldene. Liv er nyansat vikar, hun er samtidig tilknyttet atletik, som vi samarbejder med hvert forår. 

Lederstilling

I december måned bliver lederstillingen her i Troldebo slået op. (Jesper går på efterløn) Bestyrelse og personale er med i udfærdigelsen af stillingsopslag og har medlemmer i ansættelsesudvalget.

Den ny stilling skal gælde fra 1 april, og Jesper har sidste arbejdsdag den 20 marts. (Mere om det på et senere tidspunkt). 

Husassistent

Vi har også ansat Christina som husassistent. Det er kun 5 timer om ugen, men det betyder meget, at vi har den fornødne hjælp til skiftning af sengetøj, rengøring af køleskabe, vask af legetøj og meget mere, men Christina har kun 5 timer om ugen, så hun kan jo ikke nå alt. Men hun er rigtig god til at klare de opgaver, der lige ligger for. 

Studerende

Lasse som er studerende skal den 1. december tilbage på seminariet igen. Han er meget værdsat af os alle, og som han selv siger, er det mærkeligt, at lige som det går allerbedst, skal det stoppe igen.

Vi har allerede nu kontakt med Lasses afløser. Hun hedder Alberte og skal være her indtil den 1 juni 2020. Tag godt imod Alberte! 

Personale tilbage

Maria er nu tilbage i fin form igen og heldigvis for det, for der er nok at tage fat på i arbejdet med børnene og i stillingen som souschef. 

Kirsten er nu så frisk med den nye hofte, at hun kan starte op igen fra den 7. november. Hun lægger ud med 20 timer om ugen og så flere timer efterhånden, som hun kan klare det. 

Tina er fortsat sygemeldt, men hun har det bedre, og vi håber hun snart kan genoptage arbejdet. 

På trods af div. udfordringer med helbred og andet, syntes vi at det går godt i Troldebo. Vi har en indholdsrig hverdag, og syntes vi et godt samarbejde med bestyrelse og forældre generelt.

Julefest 

Fredag den 29. november har vi julefest, så kryds allerede nu ind i kalenderen. Festen er som tidligere for forældre og børn. I vil få en særlig indbydelse, når vi nærmer os.

Mange hilsner os alle i Troldebo.