Nyhedsbrev maj

Vi får 2 børnehavegrupper og vi laver lidt om

Det er utroligt, så hurtigt det går med at børnene bliver større, ”pludselig” bliver du mødt af børnene, hvor de siger godmorgen og så dit navn bagefter. 

Samtidig med at børnene bliver større bliver de også flere, og juni er altid den måned, hvor der er flest børn i Troldebo, og det gælder også for i år. Det er især i vuggestuen og de grønne græshopper.

Ny struktur 

Vi har tidligere fortalt, at vi laver om på strukturen, så vi får 2 børnehave grupper, hvor børnene er fra 3 – 4 år. Det betyder, at de kan være i de grupper i ca. 2 år. Men den nye struktur starter først til august i uge 33, så derfor er vi nødt til at gøre noget nu, især i vuggestuen og hos de brune græshopper. 

Vi har valgt at flytte Adam, Jonathan, Luna, Sara og Vitus indtil de brune græshopper fra 1/6, både fordi der kan blive plads til flere af de mindste børn, men også fordi det vil give dem flere udfordringer. Samtidig har vi planlagt, at 6 børn fra de brune græshopper Ada, Elliot, Jonathan, Kristoffer, Lærke og Penny laver en lille formiddagsgruppe med Freja mandag og tirsdag og med Henriett onsdag torsdag og fredag. 

Freja og Henriett har valgt at bruge haven som samlings sted, så børnene samles her kl. 9. Her spiser de så formiddags frugt og holder samling. I tilfælde af dårligt vejr går de indenfor.

Henriett og Freja vil selv informere om, hvad de vil lave med børnene.

Børnene vil sove til middag, hvor de plejer, og frugten spiser de på den lille legeplads. Vi forsøger, at gøre det på en måde, så der ikke kommer for mange børn ind omkring de mindste i vuggestuen. 

Vuggestuen fra 1 juni/juli

Alfrida, Alma (starter 1/6), Elliot, Emma, Kai, Luka, Maja (starter 11/6), Magne, Melucca, Olivia (starter 16/7), Valdemar, Elias. Hailie (starter 16/7). 

Vuggestuen fra 1/8

Alfrida, Alma, Emma, Hailie, Luka, Maja, Melucca, Olivia,

Marco (starter 15/8), Isabella (starter 15/8), Mikas (Starter 1/8)

Voksne: Linda, Maria og Zaraa. 

Brune græshopper fra 1. juni/juli

Ada, Adam, Alexander, Elliot, Felix, Jonathan R., Jonathan J., Josefine, Kristoffer, Luna, Lærke, Mickey, Penny, Sara, Sebastian, Vitus, Martha. 

Brune græshopper fra 1/8

Adam, Jonathan R., Josefine, Luna, Mickey, Sara, Vitus, Elliot, Elliot, Kaj, Magne, Valdemar, Martha, Elias.

Voksne: Anette, Lisette.

Indtil 7/9 hvor Katja kommer tilbage vil der være vikar tilknyttet i det omfang det er nødvendigt. 

Børnehavegrupperne Sommerfugle og Græshopper. 

Sommerfugle

Ada, Damian Hugo, Jasmin, Jonathan, Lærke, Leonora, Matino, Melina, Penny, Petra, Sebastian, Villads S., Kristoffer, Lukas

Voksne. Heidi G. og Christa. 

Græshopper

Adriel, Alexander, David, Egon, Elliot, Felix, Johannes (starter 1/8), Lara, Loke, Smilla, Vera, Willas, William N, Marius (starter 1/7), Merle (starter 1/7).

Voksne: Stina og Bente 

Vi er flere nye voksne i Troldebo

Chris er i virksomheds praktik og skal være her i 4 uger. Vi skal sige farvel til Sille, hun skal tilbage til seminariet, men så kommer Mette.

Mette skal være sammen med Heidi og Christa til at begynde med og så følge gruppen, når de fra uge 33 bliver til førskolegruppen.

Megan er her i virksomheds praktik fortsat i 4 uger. 

Sommerferien

I sommerferien vil I møde kendte ansigter. Arbejdsplanen for sommerferien er ikke færdig endnu, så jeg kan ikke fortælle, hvem der kommer hvornår. Men det er alle sammen nogen de fleste børn kender i forvejen. 

I sommerferien er vi ikke gruppeopdelt om formiddagen undtagen i vuggestuen, her er vi nødt til at gøre vores til, at hverdagen ikke er helt forandret, det giver størst tryghed. 

Hilsen os alle i Troldebo.